lördag 6 juni 2009

Valet är ditt!

Nu drar det verkligen ihop sig till valets sista dag. Själv har jag de senaste dagarna hunnit med intressanta debatter mot bland annat Gudrun Schyman där jag verkligen kände att jag hade mycket att komma med tack vare arbetet som bland annat kvinnoförbundet gjort för jämställdhet. Igår bar det av till vackra Bollnäs där jag fick ett väldigt trevligt bemötande och där seminariet som jag höll om människohandel samlade drygt tjugo intresserade. Lite kampanjande på gator och torg har det också hunnits med och jag kan bara hålla med underbara Marianne Nyberg som sa att det borde jämt vara valtider så att man hade en anledning att prata politik med människor på stan.


Det här kommer förmodligen att bli det sista blogginlägget innan valet och jag vill därför passa på att tacka alla fantastiska människor jag mött under denna valrörelse men också mina närmaste vänner och familj som stöttat, peppat, hjälpt till och gett mig den kraften som behövdes för att fortsätta.


Blogga kommer jag att fortsätta även efter valet och precis som fram tills nu kommer mitt fokus att vara på det som händer i Europa, i EU och kanske mer speciellt rörande mina hjärtefrågor demokrati, mänskliga rättigheter, integration, miljö och inte minst människohandel. Nu kommer dock några dagars upphåll så väl mött om ett litet tag och glöm inte att rösta!

3 kommentarer:

 1. Det låter höra sig, Adina!! Bra att du fortsätter att blogga.:-) Jag märker att du ger järnet in i det sista, och håller stilen på alla de sätt. Fortsätt att göra det du gör!!! Jag och många andra med mig stöder dig i detta, samtidigt som vi lever våra egna liv, och många av oss också försöker bidra på våra egna sätt och jobba för samma värden som du jobbar för. On continue.
  Anders Moberg.

  SvaraRadera
 2. Bra kämpat, du har gjort ett toppjobb värdigt en toppkandidat:)

  SvaraRadera
 3. Rösten är lagd!! På PP. Det enda alternativet som jag såg det. Är lite trist att inte längre kunna ge KD sin röst som jag förut alltid gjort. Men efter FRA och IPRED så har ni tappat allt förtroende från mig.

  SvaraRadera